Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου για το Πολυτεχνείο

 

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου τιμά και αποστέλλει μήνυμα πρόσκλησης για τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου για το Πολυτεχνείο, συγκεκριμένα δηλώνει:

«Το Σωματείο Συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ Χίου καλεί όλους τους συνταξιούχους να τιμήσουμε την 50 η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ,τους αγώνες των φοιτητών και του λαού που ενωμένοι βγήκαν μπροστά και διεκδίκησαν τα συνθήματα που ακόμα υπάρχουν ως σήμερα. Σήμερα που το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ με την στήριξη του ΝΑΤΟ των Η.Π.Α και της Ε.Ε εγκληματεί απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό και δολοφονεί αμάχους και παιδιά ,βομβαρδίζει νοσοκομεία και σχολεία, συνεχίζει να επεκτείνει την πολύχρονη κατοχή του στα παλαιστινιακά εδάφη. Η χώρα μας εμπλέκεται ολοένα και βαθύτερα με την αποστολή τριών πολεμικών πλοίων στην περιοχή ,όπως και με την εξυπηρέτηση που τους παρέχουν οι στρατιωτικές βάσεις οι οποίες έχουν γεμίσει με πολεμικά πλοία και
αεροσκάφη των Η.Π.Α και μας θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο με τις εξελίξεις στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια. Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που συνθλίβει τα δικαιώματά μας για εργασία, περίθαλψη ,παιδεία ,υγεία ,ακρίβεια και κατακρεούργηση των
συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου που βρίσκονται στο πλευρό της Παλαιστίνης και υποστηρίζουμε το δικαίωμα της για ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απεμπλοκή της Ελλάδας από όλο αυτό το κουβάρι των επικίνδυνων εξελίξεων και να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού».

Παράλληλα, προσκαλεί τους πολίτες και ανακοινώνει το εγχείρημα συγκέντρωσης , σήμερα Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, στην είσοδο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.